Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 25g224kcal0g0g25.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka25g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Tomaattimurska, 1 prk250g67kcal1.5g13.3g0.5g3.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g9kcal0.6g1.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen625g206kcal20.6g30.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.8g0g22.5g0g
Lasagnelevy Rainbow156g574kcal21.9g111g4.8g4.7g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3170g3961kcal201.8g378.6g177.2g25.2g
Valittu annoskoko1585g1981kcal100.9g189.3g88.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna793g990kcal50.5g94.7g44.3g6.3g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282