Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 46g403kcal0g0g45.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka45g11kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Tomaattimurska, 1 prk450g121kcal2.7g23.9g0.9g6.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g2.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1125g371kcal37.1g55.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g281g788kcal53.5g0g61.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima135g527kcal39.2g0g40.5g0g
Lasagnelevy Rainbow281g1033kcal39.4g199.8g8.7g8.4g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5706g7130kcal363.2g681.2g319g45.2g
Valittu annoskoko2853g3565kcal181.6g340.6g159.5g22.6g
Annoskoko puolitettuna1427g1783kcal90.8g170.3g79.8g11.3g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282