Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 51g447kcal0g0g50.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Tomaattimurska, 1 prk500g134kcal3g26.5g1g7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g25g19kcal1.1g3.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1251g413kcal41.3g61.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g313g875kcal59.4g0g68.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima150g585kcal43.5g0g45g0g
Lasagnelevy Rainbow313g1147kcal43.8g222g9.7g9.4g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6340g7922kcal403.6g756.6g354.8g50.2g
Valittu annoskoko3170g3961kcal201.8g378.3g177.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna1585g1981kcal100.9g189.2g88.7g12.6g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282