Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 526g441kcal96g0g5.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g35g22kcal1.2g0.1g8.8g0g
Rypsiöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)88g281kcal32.4g0g16.7g0g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.3g0.4g1.9g
Maitojauhe rasvaton 26g94kcal8.5g13.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g2397kcal283.6g80.6g116.6g3.8g
Valittu annoskoko1015g1198kcal141.8g40.3g58.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna508g599kcal70.9g20.2g29.2g1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171