Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 600g503kcal109.5g0g6.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)100g320kcal37g0g19g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Maitojauhe rasvaton 30g107kcal9.7g15.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2316g2735kcal323.6g92g132.6g4.2g
Valittu annoskoko1158g1367kcal161.8g46g66.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna579g684kcal80.9g23g33.2g1.1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171