Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 601g504kcal109.7g0g6.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)100g321kcal37.1g0g19g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Maitojauhe rasvaton 30g107kcal9.7g15.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g2739kcal324.2g92g132.8g4.2g
Valittu annoskoko1160g1370kcal162.1g46g66.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna580g685kcal81.1g23g33.2g1.1g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171