Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 676g567kcal123.4g0g7.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g45g29kcal1.6g0.1g11.3g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)113g361kcal41.7g0g21.4g0g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.8g0.5g2.4g
Maitojauhe rasvaton 34g120kcal11g17.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g3082kcal364.8g103.6g149.4g4.8g
Valittu annoskoko1305g1541kcal182.4g51.8g74.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna653g771kcal91.2g25.9g37.4g1.2g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171