Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 75g63kcal13.7g0g0.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.3g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)13g40kcal4.6g0g2.4g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.8g0.1g0.3g
Maitojauhe rasvaton 3.8g13kcal1.2g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g342kcal40.4g11.6g16.8g0.6g
Valittu annoskoko145g171kcal20.2g5.8g8.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g86kcal10.1g2.9g4.2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal13.9g4g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171