Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 150g126kcal27.4g0g1.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.3g0g2.5g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)25g80kcal9.3g0g4.8g0g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Maitojauhe rasvaton 7.5g27kcal2.4g4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g684kcal80.8g23g33.2g1g
Valittu annoskoko290g342kcal40.4g11.5g16.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna145g171kcal20.2g5.8g8.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171