Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 225g189kcal41.1g0g2.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.8g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)38g120kcal13.9g0g7.1g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.3g0.2g0.8g
Maitojauhe rasvaton 11g40kcal3.7g6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1027kcal121.6g34.6g50g1.6g
Valittu annoskoko435g514kcal60.8g17.3g25g0.8g
Annoskoko puolitettuna218g257kcal30.4g8.7g12.5g0.4g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171