Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 376g315kcal68.6g0g4.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g25g16kcal0.9g0.1g6.3g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)63g200kcal23.2g0g11.9g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.8g0.3g1.3g
Maitojauhe rasvaton 19g67kcal6.1g9.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g1712kcal202.8g57.6g83.2g2.6g
Valittu annoskoko725g856kcal101.4g28.8g41.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna363g428kcal50.7g14.4g20.8g0.7g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171