Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 451g378kcal82.3g0g5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1.1g0.1g7.5g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)75g240kcal27.8g0g14.3g0g
Korppujauho 30g110kcal3.2g22.5g0.3g1.6g
Maitojauhe rasvaton 23g80kcal7.3g11.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2054kcal243.4g69g99.6g3.2g
Valittu annoskoko870g1027kcal121.7g34.5g49.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna435g514kcal60.9g17.3g24.9g0.8g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171