Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Currytahna punainen (Pirkka)13g33kcal0.3g1.1g3g0g
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g25g5kcal0.5g1g0.1g0.7g
Katkarapu 625g428kcal90.2g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g2770kcal194.6g92.2g176.2g30.4g
Valittu annoskoko1545g1385kcal97.3g46.1g88.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna772g693kcal48.7g23.1g44.1g7.6g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228