Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.4g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Currytahna punainen (Pirkka)15g39kcal0.3g1.4g3.6g0g
Tomaattimurska 750g221kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.4g0.7g7.9g0g
Korianteri, tuore, annos 20g30g6kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Katkarapu 750g513kcal108.3g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g3324kcal233.4g110.8g211.6g36.4g
Valittu annoskoko1854g1662kcal116.7g55.4g105.8g18.2g
Annoskoko puolitettuna927g831kcal58.4g27.7g52.9g9.1g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228