Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Currytahna punainen (Pirkka)20g52kcal0.4g1.8g4.8g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Korianteri, tuore, annos 20g40g8kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Katkarapu 1000g684kcal144.4g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g4432kcal311.4g147.6g282.4g48.8g
Valittu annoskoko2472g2216kcal155.7g73.8g141.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna1236g1108kcal77.9g36.9g70.6g12.2g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228