Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu34g27kcal0.6g6g0.3g0.7g
Rypsiöljy 126g1114kcal0g0g126g0g
Currytahna punainen (Pirkka)23g59kcal0.5g2g5.4g0g
Tomaattimurska 1125g331kcal6.3g59.6g2.2g21.4g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 34g111kcal0.7g1g11.8g0g
Korianteri, tuore, annos 20g45g9kcal0.9g1.8g0.2g1.3g
Katkarapu 1125g770kcal162.4g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5562g4986kcal350.4g166g317.6g54.8g
Valittu annoskoko2781g2493kcal175.2g83g158.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna1390g1247kcal87.6g41.5g79.4g13.7g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228