Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.7g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.5g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.7g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g5g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu 125g86kcal18g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g554kcal39g18.4g35g6g
Valittu annoskoko309g277kcal19.5g9.2g17.5g3g
Annoskoko puolitettuna154g139kcal9.8g4.6g8.8g1.5g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228