Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu38g30kcal0.7g6.7g0.3g0.7g
Rypsiöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Currytahna punainen (Pirkka)25g65kcal0.5g2.3g6g0g
Tomaattimurska 1250g368kcal7g66.2g2.5g23.7g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g50g10kcal1g2g0.2g1.5g
Katkarapu 1250g855kcal180.5g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6180g5541kcal389.2g184.6g352.8g60.8g
Valittu annoskoko3090g2770kcal194.6g92.3g176.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1545g1385kcal97.3g46.2g88.2g15.2g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228