Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5g13kcal0.1g0.5g1.2g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g10g2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g1108kcal77.6g36.8g70.4g12g
Valittu annoskoko618g554kcal38.8g18.4g35.2g6g
Annoskoko puolitettuna309g277kcal19.4g9.2g17.6g3g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228