Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Currytahna punainen (Pirkka)7.5g20kcal0.2g0.7g1.8g0g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Korianteri, tuore, annos 20g15g3kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Katkarapu 375g257kcal54.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1662kcal116.8g55.4g105.6g18.2g
Valittu annoskoko927g831kcal58.4g27.7g52.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna463g416kcal29.2g13.9g26.4g4.6g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228