Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow200g564kcal35.8g127g1.8g20g
Hirvenjauheliha oma saalis160g179kcal35.2g0g4.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g120g156kcal13.2g1.8g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g1798kcal168.4g257.6g34.8g40g
Valittu annoskoko1280g899kcal84.2g128.8g17.4g20g
Annoskoko puolitettuna640g450kcal42.1g64.4g8.7g10g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226