Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow250g705kcal44.8g158.8g2.3g25g
Hirvenjauheliha oma saalis200g224kcal44g0g6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g150g195kcal16.5g2.3g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g2248kcal210.6g322.2g43.6g50g
Valittu annoskoko1600g1124kcal105.3g161.1g21.8g25g
Annoskoko puolitettuna800g562kcal52.7g80.6g10.9g12.5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226