Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow300g846kcal53.7g190.5g2.7g30g
Hirvenjauheliha oma saalis240g269kcal52.8g0g7.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g180g234kcal19.8g2.7g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g2698kcal252.6g386.4g52.2g60g
Valittu annoskoko1920g1349kcal126.3g193.2g26.1g30g
Annoskoko puolitettuna960g674kcal63.2g96.6g13.1g15g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226