Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow350g987kcal62.7g222.3g3.2g35g
Hirvenjauheliha oma saalis280g314kcal61.6g0g8.4g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g210g273kcal23.1g3.2g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g3147kcal294.8g451g61g70g
Valittu annoskoko2240g1574kcal147.4g225.5g30.5g35g
Annoskoko puolitettuna1120g787kcal73.7g112.8g15.3g17.5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226