Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow400g1128kcal71.6g254g3.6g40g
Hirvenjauheliha oma saalis320g358kcal70.4g0g9.6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g240g312kcal26.4g3.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g3597kcal336.8g515.2g69.6g80g
Valittu annoskoko2560g1798kcal168.4g257.6g34.8g40g
Annoskoko puolitettuna1280g899kcal84.2g128.8g17.4g20g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226