Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow100g282kcal17.9g63.5g0.9g10g
Hirvenjauheliha oma saalis80g90kcal17.6g0g2.4g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g60g78kcal6.6g0.9g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g899kcal84.2g128.8g17.4g20g
Valittu annoskoko640g450kcal42.1g64.4g8.7g10g
Annoskoko puolitettuna320g225kcal21.1g32.2g4.4g5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226