Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g562g135kcal6.7g23g1.1g6.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 187g259kcal35.1g0g13.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g62g231kcal5.4g47.4g2.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g13g2.4kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8kcal0.4g0g3.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g2166kcal104.8g150g130.8g18.4g
Valittu annoskoko1130g1083kcal52.4g75g65.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna565g542kcal26.2g37.5g32.7g4.6g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199