Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g674g162kcal8.1g27.6g1.3g7.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 225g310kcal42.1g0g15.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g75g277kcal6.5g56.9g2.8g3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g15g2.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.7g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4g4g22.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 37g272kcal0.4g0.1g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g2600kcal125.6g179.8g156.8g21.8g
Valittu annoskoko1356g1300kcal62.8g89.9g78.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna678g650kcal31.4g45g39.2g5.5g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199