Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g786g189kcal9.4g32.2g1.6g8.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 262g362kcal49.2g0g18.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g87g323kcal7.6g66.4g3.2g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g18g3.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.9g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g11kcal0.6g0g4.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g3033kcal146.8g210g183.2g25.6g
Valittu annoskoko1582g1516kcal73.4g105g91.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna791g758kcal36.7g52.5g45.8g6.4g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199