Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g1011g243kcal12.1g41.5g2g11.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 337g465kcal63.2g0g23.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g112g416kcal9.8g85.4g4.2g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Purjosipuli, annos 20g23g4.3kcal0.4g0.5g0g0.5g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g23g14kcal0.8g0g5.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g3900kcal188.8g270.2g235.6g32.8g
Valittu annoskoko2034g1950kcal94.4g135.1g117.8g16.4g
Annoskoko puolitettuna1017g975kcal47.2g67.6g58.9g8.2g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199