Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 750g1240kcal125.6g0g82.5g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)65g176kcal19.5g0g11g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g13g111kcal0g0g12.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl25g145kcal5.3g1.3g12.6g2.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.2g11kcal0.5g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g3570kcal305.6g20.4g251.4g8.2g
Valittu annoskoko1035g1785kcal152.8g10.2g125.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna518g893kcal76.4g5.1g62.9g2.1g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765