Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 900g1488kcal150.8g0g99g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)78g211kcal23.4g0g13.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15g133kcal0g0g15g0g
Mantelirouhe, 1 rkl30g173kcal6.3g1.6g15.2g3.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)120g102kcal1.2g4.2g8.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g4284kcal366.8g24.4g302.4g9.8g
Valittu annoskoko1242g2142kcal183.4g12.2g151.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna621g1071kcal91.7g6.1g75.6g2.5g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765