Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1050g1736kcal175.9g0g115.5g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)91g246kcal27.3g0g15.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g18g155kcal0g0g17.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl35g202kcal7.4g1.9g17.7g4.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)140g119kcal1.4g4.9g9.8g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.7g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g4998kcal428g28.6g352.6g11.6g
Valittu annoskoko1449g2499kcal214g14.3g176.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna725g1250kcal107g7.2g88.2g2.9g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765