Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1200g1984kcal201g0g132g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)104g281kcal31.2g0g17.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g20g177kcal0g0g20g0g
Mantelirouhe, 1 rkl40g231kcal8.4g2.1g20.2g4.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)160g136kcal1.6g5.6g11.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g5712kcal489g32.6g402.8g13g
Valittu annoskoko1656g2856kcal244.5g16.3g201.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna828g1428kcal122.3g8.2g100.7g3.3g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765