Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1350g2232kcal226.1g0g148.5g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)117g316kcal35.1g0g19.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g23g199kcal0g0g22.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl45g260kcal9.5g2.4g22.7g5.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)180g153kcal1.8g6.3g12.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g19kcal0.9g3.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g6426kcal550g36.6g453.2g14.6g
Valittu annoskoko1863g3213kcal275g18.3g226.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna932g1607kcal137.5g9.2g113.3g3.7g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765