Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 150g248kcal25.1g0g16.5g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)13g35kcal3.9g0g2.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl5g29kcal1.1g0.3g2.5g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g714kcal61.2g4.2g50.2g1.6g
Valittu annoskoko207g357kcal30.6g2.1g25.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna104g179kcal15.3g1.1g12.6g0.4g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765