Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1500g2480kcal251.3g0g165g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)130g351kcal39g0g22.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g25g221kcal0g0g25g0g
Mantelirouhe, 1 rkl50g289kcal10.6g2.7g25.3g5.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g21kcal1g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g7140kcal611.4g40.8g503.6g16.4g
Valittu annoskoko2070g3570kcal305.7g20.4g251.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna1035g1785kcal152.9g10.2g125.9g4.1g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765