Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2700g4464kcal452.3g0g297g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)234g632kcal70.2g0g39.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g45g398kcal0g0g45g0g
Mantelirouhe, 1 rkl90g520kcal19g4.8g45.5g10.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)360g306kcal3.6g12.6g25.2g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g38kcal1.8g7.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g12852kcal1100.4g73.4g906.4g29.4g
Valittu annoskoko3726g6426kcal550.2g36.7g453.2g14.7g
Annoskoko puolitettuna1863g3213kcal275.1g18.4g226.6g7.4g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765