Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 300g496kcal50.3g0g33g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)26g70kcal7.8g0g4.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5g44kcal0g0g5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl10g58kcal2.1g0.5g5.1g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)40g34kcal0.4g1.4g2.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1428kcal122.4g8g100.8g3.4g
Valittu annoskoko414g714kcal61.2g4g50.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna207g357kcal30.6g2g25.2g0.9g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765