Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 375g620kcal62.8g0g41.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)33g88kcal9.7g0g5.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl13g72kcal2.6g0.7g6.3g1.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.1g5.3kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1785kcal152.6g10.4g126g4.2g
Valittu annoskoko518g893kcal76.3g5.2g63g2.1g
Annoskoko puolitettuna259g446kcal38.2g2.6g31.5g1.1g
Arvot/100g100g173kcal14.7g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765