Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia599g839kcal101.9g0g47.9g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)54g205kcal7g41g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu88g111kcal9.7g0.3g8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2344kcal238.8g88.6g114.2g2.2g
Valittu annoskoko1044g1172kcal119.4g44.3g57.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna522g586kcal59.7g22.2g28.6g0.6g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112