Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia899g1258kcal152.8g0g71.9g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)81g307kcal10.5g61.5g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu133g167kcal14.6g0.4g11.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g94g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g3516kcal358.2g132.8g171.2g3.2g
Valittu annoskoko1566g1758kcal179.1g66.4g85.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna783g879kcal89.6g33.2g42.8g0.8g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112