Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia100g140kcal17g0g8g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)9g34kcal1.2g6.8g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g391kcal39.8g14.6g19g0.4g
Valittu annoskoko174g195kcal19.9g7.3g9.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna87g98kcal10g3.7g4.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112