Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g280kcal34g0g16g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)18g68kcal2.3g13.7g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g781kcal79.6g29.6g38.2g0.8g
Valittu annoskoko348g391kcal39.8g14.8g19.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna174g195kcal19.9g7.4g9.6g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.3g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112