Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia300g419kcal50.9g0g24g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)27g103kcal3.5g20.5g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu44g56kcal4.9g0.1g4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1172kcal119.4g44.2g57.2g1g
Valittu annoskoko522g586kcal59.7g22.1g28.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna261g293kcal29.9g11.1g14.3g0.3g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112