Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g300g60kcal0g12g0g0g
Puna-ahven savustettu 526g592kcal88.4g0g26.3g0g
Soijakastike 150g91kcal7.8g14.3g0.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 26g172kcal6.9g1.8g14.8g3.1g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1878kcal206.2g68.2g82.4g6.2g
Valittu annoskoko1008g939kcal103.1g34.1g41.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna504g470kcal51.6g17.1g20.6g1.6g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271