Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g400g80kcal0g16g0g0g
Puna-ahven savustettu 700g788kcal117.7g0g35g0g
Soijakastike 200g121kcal10.3g19g0.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 34g229kcal9.1g2.3g19.7g4.2g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2684g2500kcal274.2g90.6g109.8g8.4g
Valittu annoskoko1342g1250kcal137.1g45.3g54.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna671g625kcal68.6g22.7g27.5g2.1g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271