Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g501g100kcal0g20g0g0g
Puna-ahven savustettu 876g986kcal147.3g0g43.8g0g
Soijakastike 250g151kcal12.9g23.8g0.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 43g287kcal11.4g2.9g24.7g5.2g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3130kcal343.2g113.4g137.4g10.4g
Valittu annoskoko1680g1565kcal171.6g56.7g68.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna840g782kcal85.8g28.4g34.4g2.6g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271