Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g901g180kcal0g36.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 1577g1775kcal265.2g0g78.9g0g
Soijakastike 451g272kcal23.3g42.8g0.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 77g517kcal20.6g5.3g44.4g9.4g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5633kcal618.2g204.4g247.4g18.8g
Valittu annoskoko3024g2817kcal309.1g102.2g123.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna1512g1408kcal154.6g51.1g61.9g4.7g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271