Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g100g20kcal0g4g0g0g
Puna-ahven savustettu 175g197kcal29.4g0g8.7g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.5g57kcal2.3g0.6g4.9g1g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g625kcal68.6g22.8g27.2g2g
Valittu annoskoko336g313kcal34.3g11.4g13.6g1g
Annoskoko puolitettuna168g156kcal17.2g5.7g6.8g0.5g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271